<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114464" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Стара познай...

Общинската директорка, ритала кучемат, се сблъска с въпросите на нашия репортер (РЕПОРТАЖ)

10 Януари 2022
0 32921

Общинската директорка, ритала кучемат, се сблъска с въпросите на нашия репортер Виктория Симеонова. Разговорът беше заснет от оператора Йохан Вирт.

Директорката на “Пазари-Запад” и бивш шеф на отдел “Култура” в Столична община Галина Бежанска далеч не беше очарована от срещата си с нашия екип. До нея се стигна, след като охранителна камера засне как тя рита първия в столицата кучемат.

Директор на общинско предприятие рита автомат за храна за животни (РЕПОРТАЖ)

Сигналът

Преди седмица фирма, намираща се в сградата на “Пазари Юг” в София, решава да постави пред офиса си машина за преработка на пластмасови бутилки и кенчета, която пуска храна за кучета и котки. Инициативата бързо набира популярност в социалните мрежи. Управителят на фирмата Михаил Нинов получава многобройни запитвания как и на други места могат да се поставят такива кучемати.

Ако се интересувате от възможността да се сдобиете с такава машина, пишете на този имейл. ([email protected])

Дни след поставянето на машината става ясно, че един от наемателите в сградата има против тя да бъде там. Става въпрос за директора на “Пазари-Запад” Галина Бежанска, бивш директор “Култура” в Столична община. Вместо да проведе разговор с поставилите машината обаче, тя решава да опита сама да премахне автомата, като го рита посред бял ден. Кадри от случилото се са записани от охранителна камера.

Общинската директорка, ритала кучемат, се сблъска с въпросите на нашия репортер
Нашият сблъсък с Бежанска

Вики поздрави г-жа Бежанска за демонстрираната любов към животните. Вместо да долови сарказма ѝ, общинската директорка с гордост заяви, че отглежда животно у дома. Но на машината за храна мястото ѝ е където и да е, стига да не е пред входа на сградата, в която работи. Е, явно и отстрани до него не може да бъде поставена такава машина.

Бежанска заяви, че двама души са били нахапани от кучета в района. Твърденията ѝ обаче не се потвърждават от районния кмет Димитър Божилов, с когото разговаряхме по-рано. Жената ни заведе при човек, за когото твърди, че е бил нахапан. Уви, той не подкрепи тезата ѝ. Охранителят сподели, че действително е имал инцидент с куче, но то е познато на целия район и живее в другия край на улицата. И изключи връзка с машината.

По думите на Бежанска и на Борислав Борисов – експерт в “Пазари-Запад”, клиенти се страхуват от струпване на кучета в района. Но досега не са им споделяли за тези свои страхове.

Отново от общинските служители научихме, че е опасно тази машина да е близо до тях, но няма проблем да е в парка например. Успех в намирането на логиката в тези твърдения!

Нашият призив

Надяваме се по-рядко да ставаме свидетели на подобни грозни агресивни прояви и по-често – на добър пример, какъвто е поставянето на машината. Продължаваме да следим темата!

Очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Общинската директорка, ритала кучемат, се сблъска с въпросите на нашия репортер

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции