<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146971" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Показаха кол...

Warner Music са новите собственици на „Васко Жабата“ и вече пуснаха ремикс на песента (видео)

07 Октомври 2022
0 15809

Warner Music са новите собственици на „Васко Жабата“ и вече пуснаха ремикс на песента.

Песента „Комбайна-вършачка“ на оркестър „Камчия“, по-известна като „Васко Жабата“, се превърна в тотален хит. Тя вече е собственост на една от най-големите музикални компании в света. Warner Music взима правата благодарение на представителите си в България „Орфей Мюзик“, които са официален дигитален дистрибутор на оркестър „Камчия“.

Автори на официалния ремикс са италианският диджей Фабрицио Паризи и музикантът и продуцент The Editor. Тандемът стои зад едни от най-успешните електронни проекти у нас.

Васко Жабата – президент (видео)

Българското предложение е избрано като фокус трак между останалите ремикси.

„След като тази песен е тотален хит в толкова много държави, беше абсолютно логично, че ще се нуждае от официален ремикс. Не сме очаквали, че предложението ще бъде отправено към нас, което ни учуди в първия момент, но да работиш с мейджър компания като Warner Music е привилегия за нас! Ремиксът беше пратен след дадения краен срок, реално бяхме закъснели, но за наша радост явно се е харесал на Warner Music и пристигна съобщението, че това ще бъде главният клубен микс!“, разказва Фабрицио пред „Телеграф“.

Видео: YouTube/Warner Music SEE

Warner Music са новите собственици на „Васко Жабата“ и вече пуснаха ремикс на песента (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции