<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137975" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Владимир Пут...

“Опита собственото си лекарство”: Ердоган остави Путин да го чака прав преди срещата в Иран (видео)

20 Юли 2022
0 4482

Владимир Путин е всеизвестен с психологическите си трикове преди срещи с чуждестранни лидери. Един от тях е да принуждава президенти, премиери и други ръководители на делегации да го чакат, без да знаят кога ще бъдат допуснати до среща, пише Булевард България.

“Жертви” на подобни унизителни практики са били Сергей Станишев (премиер на България през 2008 г.), който чака цели три часа да бъде приет в Сочи, бившият канцлер на Германия Ангела Меркел, турският президент Реджеп Тайип Ердоган и други.

Турция сваля ветото за присъединяване на Швеция и Финландия в НАТО

Сега обаче Ердоган реши да си го върне – и то в момент, в който Путин се намира в най-слабата си позиция спрямо международната общност заради войната в Украйна.

Руският лидер остана да чака Ердоган в продължение на около една минута, изправен пред фоторепортери в Иран.

Опита собственото си лекарство” – така световните медии коментираха създалата се ситуация.

Раздразнението на Путин от умишленото забавяне на официалната среща с турския президент си пролича по езика на тялото му. Той гледа в земята, пристъпва от крак на крак, прави нервни мимики и очевидно не е доволен от положението си.

Как Путин и Ердоган си поделят света като в безумна игра на “Монополи”

И все пак – протоколното ръкостискане се случи, макар и със забавяне.

След военната инвазия в Украйна, Техеран е първата чуждестранна столица на държава извън бившия СССР, в която Путин е поканен на посещение.

“Опита собственото си лекарство”: Ердоган остави Путин да го чака прав преди срещата в Ирак. “Опита собственото си лекарство”: Ердоган остави Путин да го чака прав преди срещата в Ирак (видео

Източник: Булевард България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции