<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144493" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия осъди ж...

Осъдиха Ар Кели и за детска порнография (видео)

15 Септември 2022
0 51

Осъдиха Ар Кели и за детска порнография, предава Dir.bg.

R&B звездата бе обвинен за това, че е направил видеоклипове, в които злоупотребява с 14-годишната си кръщелница.

Присъдата бе произнесена след едномесечен съдебен процес, по време на който на съдебните заседатели бяха показани откъси от смущаващите кадри и бяха изслушани показанията на жертвата, която сега е на 37 години и е идентифицирана само като “Джейн”.

Ар Кели е осъден на 30 години федерален затвор за сексуални престъпления

Преди няколко месеца изпълнителят на I Believe I Can Fly бе осъден на 30 години затвор за сексуални престъпления от федерален съд в Бруклин. Суровата присъда бе мотивирана от тежките престъпления, за които бе обвинен и които са били извършвани в продължение на десетилетия. Делото този път се гледа в родния му град Чикаго и предвижда присъда от минимум 5 до 10 години затвор.

Започва ново дело за сексуални престъпления срещу осъдения на 30 години затвор Ар Кели

Продължилото 11 часа заседание завърши с осъдителна присъда по шест от 13-те обвинения, които бяха повдигнати на Кели. Три от тях са за детска порнография.

По време на процеса прокурорите заявиха, че Кели е “сексуален хищник”, който е използвал славата си, за да ловува непълнолетни момичета и да записва насилието на видео.

Певецът Ар Кели е признат за виновен в “секстрафик” и експлоатация на млади и непълнолетни жени

“Робърт Кели е злоупотребявал с много момичета в продължение на много години”, заяви пред съдебните заседатели помощник-прокурорът Елизабет. “Той е извършил ужасни престъпления срещу деца. Години по-късно скритата страна на Кели излезе наяве.”

Осъдиха Ар Кели и за детска порнография

Видео: YouTube/Fox

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции