<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=109957" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Учени загово...

От женската тенис асоциация са все още “дълбоко загрижени” за появилата се Пън Шуей

29 Ноември 2021
0 1153

Женската тенис асоциация (WTA) остава “дълбоко загрижена” за китайската тенис звезда Пън Шуей. Тя изчезна само седмица, след като обвини бивш китайски политик в изнасилване.

А на 21 октомври, след като светът заговори за странните обстоятелства около нея, изчезналата китайска тенисика се появи на турнир в Пекин.

Изчезналата китайска тенисистка се появи на турнир в Пекин (видео и снимки)

От женската тенис асоциация са все още "дълбоко загрижени" за  появилата се Пън Шуей

В позицията си от WTA заявиха, че изпълнителният директор на асоциацията – Стив Саймън се е опитал да се свърже с Шуей чрез “различни комуникационни канали”.

Оттам посочват още, че са загрижени за нейното благосъстояние и способността ѝ да общува свободно. Като според тях нейните отговори са “ясно” повлияни от други.

Саймън е изказал опасенията си, че думите ѝ са цензурирани. “Той е решил да не изпраща повторно имейли, докато не се увери, че отговорите са изпратени от нея, а не от тези, които я цензурират”, допълва още говорител на асоциацията.

“От WTA оставаме загрижени за способността ѝ да комуникира свободно, открито и директно”, добавиха още.

Защо изчезват хора в Китай?

От женската тенис асоциация са все още "дълбоко загрижени" за  появилата се Пън Шуей

Пън Шуей е бивша номер 1 в света на двойки в тениса. Тя има спечелени 23 титли на турнири под егидата на Женската тенис асоциация, включително две от Големия шлем. На сингъл китайката има две победи в турнири на WTA.

От женската тенис асоциация са все още “дълбоко загрижени” за Пън Шуей

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции