<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145617" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьорът уби...

Отказаха достъп до автобус на незрящ мъж и кучето му водач (видео)

27 Септември 2022
0 304

Отказаха достъп до автобус на незрящ мъж и кучето му водач. Това написа в социалните мрежи журналистът Симеон Идакиев. Той сподели, че племенникът му, който е незрящ човек с куче водач, не е бил допуснат в превозно средство, изпълняващо курс от Радомир до София.

1 час в центъра на София с незрящ човек (РЕПОРТАЖ)

Обяснението на транспортната фирма “Юнион Ивкони” било, че няма места в автобуса. Но мъжът обясни, че са били качени други четирима души. За щастие, хора, които са видели ситуацията, са му помогнали и са го закарали с кола до София.

Отказаха достъп до автобус на незрящ мъж и кучето му водач (видео)
iStock

През това време Идакиев е отишъл на автогарата, за да иска обяснение от шофьора. Водачът потвърдил ситуацията и обяснил, че това се е случило, защото е нямал билет. Но не пропуснал да каже също: “Вие знаете ли това куче какво може да направи в автобуса?”

Жена разкрива най-често здаваните въпроси към нея за незрящия ѝ приятел (видео)

Идакиев потвърди, че племенникът му не е имал билет и че ако заради това не е бил качен, то това би било редно. Коментарът за кучето водач, идващ от шофьора обаче, го е изкарал извън релси.

Отказаха достъп до автобус на незрящ мъж и кучето му водач

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Майната Ви

    27 Септември 2022

    Обитателите на географската територия Булгаристан са лишени от елементарна човещина!

Реакции