<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=121016" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Петков:...

Петков: Гориво има, паниката е хибридна атака, организирана от ГЕРБ

04 Март 2022
0 625

Премиерът Кирил Петков обвини младежката организация на ГЕРБ за паниката с горивата. Припомняме, че вечерта на 2 март се извиха опашки пред редица бензиностанции в страната.

„Единствената причина, за която се е получила паниката в сряда, е, че са се използвали снимки от няколко малки бензиностанции, които са се използвали през социалната медия. В огромен размер са изпратени навсякъде под политическа или хибридна атака. До този момент хората, които виждаме, че са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ“, обяви премиерът, цитиран от bTV.

Ето с колко поскъпна бензинът. Чакаме скок в цената на хляба и олиото

Петков: Гориво има, паниката е хибридна атака, организирана от ГЕРБ

Той увери, че има достатъчно количество горива в страната. По думите му, в случая се използва страхът на хората от войната.

„Оттук нататък усетим ли подобен тип хибридна атака, политическо разклащане на системата в опит да се трупат политически дивиденти на гърба на хората, ще имаме координиран отговор моментално“, предупреди Петков.

Кирил Петков обвини младежите на ГЕРБ за паниката с горивата

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции