<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134680" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отцепил се от...

Петков: Има и други депутати от ИТН, които не искат да протестират с Пеевски (видео)

22 Юни 2022
0 277

„Има и други депутати от „Има такъв народ“, които не искат да протестират с Делян Пеевски“. Това заяви премиерът Кирил Петков пред bTV.

И подчерта: „Когато отвън пред парламента Пеевски протестира срещу това правителство, когато ГЕРБ ясно изявява желание, че няма да има подкрепа, когато „Възраждане“ с договорките с Митрофанова застават срещу нас, а едновременно с това площадът е пълен с млади хора, които казват „Подкрепям те“, разбирате, че вотът на недоверие не е от голямо значение“.

Пеевски се появи на протеста срещу правителството (видео)

Прокуратурата вика Кирил Петков на разпит за ареста на Борисов
Булфото

По думите му, и да падне, и да не падне правителството – трябва отново да продължат да говорят с депутатите в НС, за да достигнат до 121 гласа за мнозинство.

„В момента има няколко човека в ИТН, които се чудят. Тяхното чудене е между лоялност към партията си и огромната отговорност, която осъзнават, че имат“, каза още Петков. Той не каза точната бройка на тези депутати, но вярва, че са 7-8.

Петков: Има и други депутати от ИТН, които не искат да протестират с Пеевски

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции