<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151866" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мийм на деня: ...

Полицай е тежко ранен след гонка с нелегални мигранти в София (видео)

22 Ноември 2022
0 1061

Полицай е тежко ранен след гонка с бус, превозващ нелегални мигранти в София, съобщава НОВА.

Инцидентът е станал малко след 7 ч. тази сутрин, на влизане в столицата от АМ „Тракия” в посока Казичене. Бусът с мигнати е излязъл на околовръстното от магистралата и там е започнало преследването с полицията. За да спрат служителите на реда буса с нелегални мигранти, полицейски микробус е пресрещнал пътя им. Водачът обаче не е спрял и е блъснал превозното средство почти челно.

Двама полицаи загинаха при гонка с автобус, превозващ мигранти в Бургас (видео)

Впоследствие на сблъсъка, един полицай е тежко ранен. Той е на 51 г., в бесъзнание и има множество наранявания. На място са били изпратени 3 линейки и няколко полицейски екипа. Служителят на реда е откаран в болница “Св. Анна”.

Полицай е тежко ранен след гонка с нелегални мигранти в София (видео)
“Здравей, България”, НОВА/стоп кадър

Жандармеристкият микробус е смачкан след катастрофата. Той има счупен преден мост, смачкани ламарини, строшено предно стъкло.

В буса са намерени десетима мигранти от сирийски произход. Три от тях са ранени, а един от тях (на 20 г.) е с тежка травма на главата. Те също са откарани в Окръжна болница.

В района на Околовръстното се е образувало задръстване, а трафикът се отклонява.

Полицаите, загинали в Бургас, са получили информация за автобуса едва три минути преди инцидента

Припомняме, че при подобен случай в Бургас през август т.г. загинаха двама полицаи. Тогава сириец шофьор се вряза в полицейска патрулка, опитала се да му препречи пътя.

Видео: “Здравей, България”, НОВА

Полицай е тежко ранен след гонка с нелегални мигранти в София (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции