<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137337" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изтекоха кад...

Полицай си преглежда смартфона по време на стрелбата в училище в Тексас (видео)

14 Юли 2022
0 8715

Полицай си преглежда смартфона по време на стрелбата в училище в Тексас, виждаме от кадри, публикувани от Statesman Media.

По време на продължилата близо час и половина полицейска акция в основното училище “Роб” в градчето Ювалди, Западен Тексас, един от полицейските служители за секунди отклонява вниманието си, за да погледне дисплея на телефона си. Действително става дума за миг, но дори той е достатъчен за зорките потребители в Twitter.

https://twitter.com/speakercarroll/status/1547037835659620352

Това се случва около 11:30 часа местно време или съвсем в началото на операцията по залавянето на 18-годишния стрелец, убил 19 ученици и двама учители на 24 май тази година.

Изтекоха кадри от акцията при стрелбата в тексаско училище, при която загинаха 15 души (видео)

Публикацията веднага възпламени гневна реакция срещу служителя на реда, позволил си да “си гледа телефона, докато звучат изстрелите и писъците на децата наоколо.”

В друг от коментарите четем:

“Това кара кръвта ми да кипи. Този полицай си гледа в телефона, докато деца и учители загиват пред очите му няколко врати по-надолу по коридора.”

Трети отбелязва, че локскрийнът на телефона му изобразява символа от The Punisher (популярен комикс и сериал – бел. ред.), което заедно със самия служител “представлява карикатура на американската полицейщина”.

Полицай си преглежда смартфона по време на стрелбата в училище в Тексас (видео)

Както обаче New York Post писа, въпросният полицай – Рубен Руиз – е бил в непрекъсната връзка със съпругата си – учителка в “Роб”, която загина при трагичния инцидент. Ева Мирелес е опитала да защити децата в едната от класните стаи, в които е открил огън убиецът.

След инцидента Руиз е разжалван и е върнал служебното си оръжие.

Полицай си преглежда смартфона по време на стрелбата в училище в Тексас

Източник: Unilad, Twitter, New York Post

Видео: Statesman Media

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции