<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160478" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нова вълна от...

Полицейско куче краде обяда на колегите си

23 Януари 2023
0 89

Полицейско куче във Виандот, САЩ, е обвинено в кражба на обяд на свой колега, показва 9GAG.

Според полицейското управление Виандот, полицай Баруиг обядвал в стаята за почивка, когато бил повикан да помогне със затворник. Той оставил полуизядения си обяд на масата и напуснал стаята.. Когато се върнал, обаче, разбрал, че обядът му е изчезнал и е бил изяден от кучето им Айс.

Полицейското управление пише публикация във Facebook:

“Малко по-късно Баруиг и друг полицай се връщат в стаята за почивка, само за да видят как полицай Айс, облизвайки се, бавно излиза от стаята. Целият обяд на Баруиг беше изчезнал…изпарил се!”

Лоялно полицейско куче легна на пода сред наркодилърите при спецакция (видео)

“Полицай Айс се позова на правото си да мълчи според петата поправка и честно казано не сътрудничи на разследването. Той има история на ровене в кофи за боклук, които са в обсега му. Има настоящи обвинения, че взима храна направо от ръцете на колегите си, докато минават покрай него.”

Полицейско куче краде обяда на колегите си

След това полицейското управление поиска становищата на Facebook потребителите във връзка с продължаване на разследването.

Повечето последователи са на страната на косматия разбойник:

“Звучи като косвени доказателства. Той не изглежда виновен, така че трябва да се смята за невинен.”

“Ще бъда безвъзмезден адвокат на полицая, ако се наложи. Ако зъбите не пасват, трябва да се оправдае.”

“Липсват доказателства относно предполагаемия инцидент и няма свидетел. Няма основание.”, бяха някои от коментарите на потребителите.

Полицейски произвол – полицейско куче краде обяда на колегите си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции