<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104117" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новата визия ...

Появи се необичайно интервю с Пеевски, издебнат от противоречив репортер на предизборно събитие (видео)

19 Октомври 2021
0 95323

Появи се необичайно интервю с Пеевски, издебнат от противоречив репортер на предизборно събитие. Кандидатът за депутат от ДПС изгря в мрежата в рядко интервю пред репортера Симон Милков, чиято рубрика в интернет носи не особено цензурното име “Шибанистан”.

Самият Милков е споделил видеото в социалната мрежа Фейсбук в рубриката си.

В интервюто Пеевски заявява, че няма никакъв конфликт с избягалия в Дубай бизнесмен Васил Божков. Той отрича и връзките с фалиралата верига магазини Lafka. И гръмко обявява, че се е кандидатирал за народен представител от Велико Търново, защото “искал да помогне на хората там”.

Пеевски е в компанията на политика Радослав Ревански, който е кмет на Белица.

Странността на интервюто се подсилва от факта, че самият репортер също е противоречива личност. Той е познат на обществеността от протести в подкрепа на главния прокурор Иван Гешев.

Появи се необичайно интервю с Пеевски, издебнат от противоречив репортер на предизборно събитие

Ето още какво се открива за него в мрежата:

“За последно може да сте виждали Милков в обкръжението на… Николай Бареков – от силните дни на вече бившия евродепутат като лицер на партия България без цензура и ръководител на т.нар. телевизия на Цветан Василев и Делян Пеевски (от техните пък силни дни ) – ТВ7. Младият мъж имаше активно участие навремето в обиколките на шоуто на ББЦ по ТВ7, появяваше се на протестите в Сливен, в София срещу считания за основен противник на главния прокурор Сотир Цацаров – вече покойният обвинител Камен Ситнилски, в тв участия на Бареков. Самият Бареков галено го наричаше “Симо”, а в партията бе представян като “ивент мениджър”, пише през 2019 г. медията Клуб Z.

Чуйте още от думите на Пеевски във видеото.

Появи се необичайно интервю с Пеевски, издебнат от противоречив репортер на предизборно събитие

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции