<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106929" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кой подведе б...

Появиха се нови снимки от спалнята на Бойко Борисов, пак с пачки и пистолет

09 Ноември 2021
0 36023

Уебсайтът Afera.bg твърди, че е получил нова порция снимки на лидера на партия ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Ето какво пишат оттам:

На пощата на АФЕРА се получиха нови снимки на Бойко Борисов, придружени с текст:

Голата истина за един български политически лидер!

Един ден преди годишнината от 10-и ноември 1989 г. и по-малко от седмица преди изборите е добре да си припомним, как и защо изгубихме 12 от последните 32 години.

Една от причините е, че в леговището на Правешкия се настани Банкянския му гавазин – арогантен, безскрупулен и готов на всичко, за да запази властта си!

Чакахме повече от година, за да видим дали някой в прокуратурата ще провери, как и защо български министър-председател организира грабежи във всички икономически сектори, оргии в правителствена резиденция, крие в спалнята си пачки и злато (заграбени И от строежа на магистралите) и спи с пистолет до главата – нулевият резултат е известен на всички.

Затова днес организираме „Ден за размисъл преди Деня за размисъл“ – защото ако не му покажем в неделя, че мястото му е вън от властта и в затвора, може и да няма следващ шанс!

Човекът, който нарече народа си „лош материал“ е оставил достатъчно материал (редно е дори да го назовем с истинското му име – улики), за да отиде зад решетките за дълго.

Така че – помислете си!

Припомняме, че през лятото на 2020 г. същият уебсайт пусна снимки от спалнята на Борисов, на които се виждаха чекмеджето с пачки и кюлчета злато.

Видеозапис пък с тур из покоите на Бойко Борисов в резиденция „Бояна”, ни показа познатото вече шкафче, в което се виждат пачки евро и кюлчета злато, а върху него има пистолет.

Излезе и видео с чекмеджето с пачките и пистолета в спалнята на Бойко Борисов

Вероятно то е било направено от същия човек, който е заснел и снимките, публикувани месец по-рано.

Източник и снимки: Afera.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции