<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149589" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Куентин Тара...

Появиха се първи кадри от новия филм на Джони Деп

03 Ноември 2022
0 276

Появиха се първи кадри от новия филм на Джони Деп. Актьорът влиза в ролята на Луи XV в “Jeanne du Barry”. Продукцията е на Маиеун ле Беско, позната професионално като Маиуен (Maïwenn).

Лентата е историческа любовна история, вдъхновена от живота на Жан дю Бари, последната любовница на Луи XV във Версайския двор. А Маиуен не само режисира, но и ще заеме титулярната роля.

Джони Деп с първа филмова роля след спечеления процес срещу Амбър Хърд

Това е първият филм на Деп след делото с Амбър Хърд. Последното му участие бе в “Minamata” през 2020 г. На снимката, споделена от филма, виждаме актьора със скиптър в ръка и с обемно колие с рубин, за което се знае, че е било сред любимите бижута на Луи XV.

Жан дю Бари е незаконната дъщеря на шивачка. Макар да идва от бедно семейство, тя жадува за култура и удоволствия. Умна и красива, дю Бари успява да се издигне до върховете на парижкото висше общество през XVIII век. Така попада и в двора на Луи XV във Версай. Тъй като тя става любимата спътница на краля, той възвръща апетита си за живот благодарение на връзката им. От друга страна владетелят остава в неведение за статута ѝ на куртизанка. Двамата се влюбват лудо и против всякакво приличие и етикет Жан се мести във Версай. A pристигането ѝ скандализира двора.

Появиха се първи кадри от новия филм на Джони Деп
Wild Bunch International

Заедно с Деп и Маиуен, в лентата участват и Бенджамин Лаверне, Пиер Ришар, Мелвил Пупо, Ноеми Лвовски, Паскал Грегъри и Индия Хейр.

Няма информация за премиерата на филма, но снимките започнаха още това лято.

Появиха се първи кадри от новия филм на Джони Деп

Видео: YouTube/Collider Extras

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции