<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160280" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте най-точ...

Правят филм за Майкъл Джексън

21 Януари 2023
0 196

Правят филм за Майкъл Джексън. Въпрос на време беше да видим игрален филм за поп иконата. Такива вече имаше за Фреди Меркюри, Елтън Джон, Уитни Хюстън и Елвис Пресли.

Отиде си дъщерята на Елвис Пресли

Правят филм за Майкъл Джексън

Режисьор на “Michael”, както е работното заглавие на филма, ще е Антоан Фукуа. Това е човекът, който стои зад “Закрилникът”, “Обратен гард””, “Плачът на слънцето”. Сценарист ще е Джон Логан, писал сценариите на “Авиаторът”, “Операция Скайфол”, “Пени Дредфул”.

Изборът на продуцент също говори много за това, което се очаква да постигне “Michael”. Това е Греъм Кинг. Той е същият човек, продуцирал и филма за Меркюри “Бохемска рапсодия”. С всички тези имена на борда несъмнено остава големият въпрос кой ще изиграе самия Майкъл Джексън.

Сюжет

Филмът ще се занимава с проблемното детство на певеца и грандиозната слава, която постига със семейната група Jackson Five. Също с трудните взаимоотношения с баща му, както и последвалите му спорни прояви като нездравия интерес към малки момчета, които той кани да остават с дни в имението му Невърленд. Ще видим и темата за безбройните му пластични операции.

Работата по “Michael” започва още тази година, като филмът е продукция на Lionsgate, съобщават от lifestyle.

На видеото можете да гледате едно от най-добрите изпълнения в “Като две капки вода” – имитация на Майкъл Джексън от Поли Генова.

Правят филм за Майкъл Джексън

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции