<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145791" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Предизборни вълнения и нарушения в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

29 Септември 2022
0 50412

Предизборни вълнения и нарушения събрахме в новия епизод на “Господари на Уеба” с водещи Димитър Рачков и Малин Кръстев.

Кой е най-големият лъв в “Игри на волята”?

Няма как да скрием възхищението си от най-големия, единствения и неповторим Касим от “Игри на волята”. Новата сензация в риалитито по NOVA обеща да е най-великият майстор на пъзелите. Дали обаче му се получава? И как се стига до пъзел след игра, в която буквално си си извадил белия дроб и половината други органи от тялото? Определено е истинска забава да гледаме 54-килограмовия Касим да се опитва да вдига 90-килограмови варели, да се катери по 5-метрови стени и да покорява немислими върхове на издържливост.

Предизборни вълнения и нарушения в новия епизод на &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Банички, дюнери и бесилки в най-абсурдните предизборни кампании

Изборите буквално чукат на вратата. А кандидатите за власт се състезават кой да направи по-нелепа и безумна предизборна кампания. Към традиционните кебапчета тази година Мая Манолова добави дюнери. При това не кои да е, а дюнерите в “Красно село” в София, които за малко да останат без дом.

Друга уникална кампания провежда Венци-Чикагото. Той се мята между Библията и бесилото в опит да намери пулса на гласуващите. Заложил е на образи като пастор Светослав и брат Митко.

Не е за пропускане и кампанията на Георги Георгиев-Готи и Боян Расате. Без срещи с избиратели, но с напоителни видеа в социалните мрежи и много музика, те са просто безмилостни към горките избиратели.

Предизборни вълнения и нарушения в новия епизод на &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Хванахме ДПС в поредното предизборно погазване на закона

За пореден път гледаме как от партията следват собствени правила по време на предизборната кампания. Те отново агитират на турски език, което продължава да е напълно незаконно. Самият Карадайъ агитира на турски в Исперих. Явно един език не е достатъчен за пълноценна агитация. Не е достатъчен един български език и зада се покаже как се гласува с машина. Видеото на ДПС съдържа цели две нарушения – на турски е, показва се и номер на партия, която да бъде избрана. Това видео е разпространено в многохилядни групи във Фейсбук. Негов първоизточник е група, която се превежда като “Българо-турска платформа”. Тя общо взето цели да обясни на хора, които не говорят български език, как да гласуват за български парламент!

Предизборни вълнения и нарушения в новия епизод на &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Гледайте нашето непредставително “социологическо проучване”

Изборите чукат на вратата, а с тях и всякакви пропагандни социологически проучвания и изказвания от най-различни социолози, психолози и астролози. И понеже някак не им вярваме на прогнозите, ние от “Господарите” решихме лично да поговорим с хората в четири квартала в София, за да чуем от първо лице какво мислят за изборите и за кандидатите за власт.

Посетихме “Факултета”, “Младост”, “Бизнес парк” и центъра на столицата. Как хората отговориха на въпросите ни, гледайте в материала!

Предизборни вълнения и нарушения в новия епизод на &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

С кого си е пудрил носа Ицо Хазарта?

Отговор на този екзистенциален въпрос дава самият рапър и политик Христо Петров в YouTube канала “При Тото”. Дали мистериозният шеф е всъщност самият Емил Кошлуков? И какво още има да каже за телевизията-майка Хазарта, гледайте във видеото!

Предизборни вълнения и нарушения в новия епизод на &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Гласувайте по съвест на 2 октомври!

Скъпи приятели, в изборния ден не пропускайте да отидете до урните и да гласувате по съвест! А за всякакви злоупотреби, измами и корупция ни сигнализирайте на gospodari.com.

Предизборни вълнения и нарушения в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • M5

    01 Октомври 2022

    https://gospodari.com/wp-content/uploads/videos/GOSPODARI_NA_WEBA_0033_FINALNO_1.mp4

Покажи всички Скрий

Реакции