<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=111814" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сандов въвеж...

Прокуратурата се самосезира след изявленията на Ицо Хазарта и Рашков за заплахи

14 Декември 2021
0 3001

Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка с изявления на депутата Христо Петров – Ицо Хазарта и министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. В парламента по време на извънредно заседание в понеделник те разкриха, че са получавали заплахи, пише NOVA.

Ицо Хазарта: Ще изгубя най-ценното, което имам (видео)

Ицо Хазарта обяви, че е получил заплахи заради подкрепата си за Кирил Петков

Петров разказа, че е получил директно и недвусмислено посление, че ако продължи да подкрепя Кирил Петков и Асен Василев „ще изгуби най-ценното, което има“.

Той добави, че това е била най-силната мотивация да стане част от новата формация.

Прокуратурата се самосезира след изявленията на Ицо Хазарта и Рашков за

Наблюдаващ прокурор ще извърши лична проверка по случая. В хода на същата са изпратени писма до Народното събрание и до Министерство на вътрешните работи. В тях са отправени и конкретни въпроси. Поискано е да бъде уточнено – евентуално от кого са направени заканите, кога и къде се е случило това. А също и по какъв начин са отправени конкретните заплахи.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер. В случай че такива са налице, ще бъде образувано досъдебно производство.

Прокуратурата се самосезира след изявленията на Ицо Хазарта и Рашков за

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции