<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=120995" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Трудни прего...

Путин: Действията на руската армия в Украйна са геройство

04 Март 2022
0 626

Путин: Действията на руската армия в Украйна са геройство – това обяви руският президент, цитиран от NOVA. Владимир Путин връчи посмъртно орден за храброст на загинал руски войник. Той заяви, че руснаците и украинците са един народ, но обвини украинската армия, че е взела за заложници стотици чужденци, включително ученици. 

Путин: Действията на руската армия в Украйна са геройство

Путин с обръщение към българите (видео)

„Руските военни са осигурили хуманитарни коридори на цивилните да напуснат, но украинската армия използва цивилни като живи щитове. По този начин са се биели само нацистите, които са били брутални с местното население. Нашите военни правят всичко възможно, за да няма цивилни жертви сред украинците”, каза руският президент по време на заседанието  на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Днес започна вторият кръг преговори между Русия и Украйна. Двете делегации се срещнаха в Беловежката гора в Беларус. Разговорът започна с ръкостискане и се очаква да продължат няколко часа. Ръководителят на руската делегация заяви, че преговорите ще продължат толкова дълго, колкото е необходимо за постигане на договорка. Първият тур на мирните преговори се проведе на 28-ми февруари и продължи 5 часа. 

Путин: Действията на руската армия в Украйна са геройство

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции