<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103731" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Боби Михайло...

Рачков или Христо Стоичков – кой е по-добър футболист (видео)

19 Октомври 2021
5 569

Рачков или Христо Стоичков – кой е по-добър футболист? Отговорът търси WinMyBet в най-новото и свежо реалити онлайн. А ние от “Господарите” събрахме най-забавните моменти от сблъсъка в това видео.

Рачков надви Ивет Лалова по бягане седмици по-рано

Димитриада Горубляне 2021 събра най-добрата българска спринтьорка и българските медалистки от олимпийските игри в Токио. Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ по изключение се превърна в спортна арена. Водещият предизвика за нови постижения Ивет Лалова и шампионките Ивет Горанова и Стойка Кръстева, златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, сребърната медалистка от Токио 2020 – Антоанета Костадинова и носителката на бронзов медал от най-големия спортен форум – Тайбе Юсеин.

Димитър Рачков надбяга най-добрата спринтьорка на България (видео и снимки)

Рачков или Христо Стоичков - кой е по-добър футболист (видео)
За WinMyBet

Най-успешният български футболист за всички времена и популярният актьор и телевизионен водещ влязоха ударно в шоуто без аналог в българския шоубизнес. Той се състоя на 4 октомври, понеделник, точно в 19:00, с предизвикателството „Пияна дузпа“, което беше излъчено ексклузивно на сайта winmybet.bg.

До средата на ноември, Модерният ляв и Бургаският бек ще се срещнат в още три дуела. Те също ще бъдат излъчени напълно безплатно, само и единствено на сайта winmybet.bg.

Двубоите между тях ще дадат и началото на следващия етап от риалити формата.

През август, в първия етап шоуто 16 от най-големите звезди на България се сблъскаха в поредица дуели, за да определят най-добрият от тях, а над 20 хиляди уникални потребители на сайта проследиха събитията „на живо“ и се състезаваха за наградите на WINBET.

Най-интересното от Уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”, който вече е онлайн!

Рачков или Христо Стоичков – кой е по-добър футболист

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции