<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119245" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Украйна не е ...

Радев към правителството: Времето за анализи свърши, хората чакат резултати

17 Февруари 2022
0 192

“Правителството трябва да направи така, че да не се допуска политиката и геополитиката да убиват българската икономика. Нужни са надежди, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултати”, заяви президентът Румен Радев.

Радев: Правителството трябва да внимава с кого и с какво си има работа (видео)

Президентът посети Комбината за цветни метали в Пловдив. По думите му, подобни предпиятия са структуроопределящи и “гръбнакът на българската икономика”. Те трябва да бъдат подкрепени в условията на остра енергийна криза, съобщи bTV.

Радев към правителството: Времето за анализи свърши, хората чакат резултати
БулФото

“Следим какво прави правителството, така че да поевтинее токът и газът и да има адекватни компенсаторни механизми на бизнеса. Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде да резултатите? Хората не ги усещат, а време няма. Всеки ден е ценен, увеличава се рискът от фалит и загубата на пазари.”

Радев: Отваряме вратата на Скопие към ЕС, ако впишат българите в северномакедонската конституция (видео)

Относно АЕЦ “Белене” Радев каза, че “България има бъдеще като ядрена държава” и трябва да се реши за изграждането на ядрени мощности.

Радев към правителството: Времето за анализи свърши, хората чакат резултати

Източник: bTV
Видео: Youtube/Николай Костадинов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции