<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136482" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков: Започ...

Рашков: Семерджиев е без книжка от 2005 година (видео)

07 Юли 2022
0 730

Рашков: Семерджиев е без книжка от 2005 година.

“До ден днешен той е управлявал различни МПС-та, без да е водач по силата на закона.”

Това обяви на брифинг в МС вътрешният министър в оставка Бойко Рашков. Поводът за изявлението бе тежката катастрофа, при която загинаха две млади момичета.

Задържаха избягалия шофьор, причинил тежката катастрофа в София

По-рано екипи на МВР и отряд “Кобра” изведоха предизвикалия катастрофата Георги Семерджиев, който избяга от местопрестъплението и се укри.

Рашков: Семерджиев е без книжка от 2005 година (видео)

“Имаме безспорни данни, че той се е постарал да получи шофьорска книжка от Швейцария, за която получихме информация, че Швейцарската конфедерация не е издавала на този гражданин подобен документ. С този документ се е представил при няколко проверки, при едната е избягал и този документ, макар и фалшив, останал в ръцете на полицейския служител”, обясни вътрешният министър в оставка.

Рашков: Семерджиев е без книжка от 2005 година (видео)

Семерджиев е без книжка от 2009 година, снощи е карал с фалшив швейцарски документ

Той добави, че от МВР са изпращани материали в прокуратурата с мнение за образуване на досъдебни производства. Повод е бил, че Семерджиев е управлявал автомобили, без да има свидетелство за правоуправление.

Рашков: Семерджиев е без книжка от 2005 година

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции