<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149774" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рефери и клуб...

Раздялата с Шакира ли отказа Пике от футбола?

04 Ноември 2022
0 1282

Раздялата с Шакира ли отказа Пике от футбола?

Вчера Жерар Пике изненада футболния свят с новината, че в края на тази седмица слага край на кариерата си. Това ще стане след утрешното домакинство на каталунците срещу Алмерия.

8 години затвор грозят Шакира заради данъчна измама

Веднага започнаха въпросите и предположенията за причината за решението на легендарния защитник.

Раздялата с Шакира ли отказа Пике от футбола?

Журналистът от “Радио КОПЕ” Елена Кондис Едо използва профила си в Twitter, за да разкрие истинските причини за решението на Пике. Според нейната информация в основата е фактът, че защитникът е бил обиден от президента на каталунците Жоан Лапорта. Друга причина за бомбастичното и неочаквано решение на Жерар Пике е в появилите се проблеми между него и медиите след раздялата му с Шакира.

Жерар Пике показва среден пръст под звуците на националния химн на Испания? (ВИДЕО)

От друга страна журналистът Фабрицио Романо разкри, че световният шампион от Мондиал 2010 ще направи голям компромис към клуба, който се намира в тежко финансово състояние.

Раздялата с Шакира ли отказа Пике от футбола?
Wikipedia

„Жерар Пике взе решение да прекрати с незабавен ефект през следващата седмица договора си с Барселона. Той ще се откаже от всички суми, които трябва да получи според контракта си до лятото на 2023 г.”, пише Романо.

Разкриха колосалните заплати в “Барселона”

Както е известно, от месец юни насам Жерар Пике присъства в новинарските медии повече с личния си живот, отколкото си изявите си на футболния терен. Той се раздели с певицата Шакира след 12-годишна връзка. От месеци наред медиите не спират да разнищват тяхната връзка и живота им след нея.

Раздялата с Шакира ли отказа Пике от футбола?

Източник и видео: YouTube/FC Barcelona

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции