<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152176" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Магията на Бр...

Рекордна премия за героите, шокирали Аржентина (видео)

23 Ноември 2022
3 135

Освен огромна радост и световно признание, историческата победа на Саудитска Арабия срещу Аржентина ще донесе на футболистите от Кралството рекордни премии.

Рекордна премия за героите, шокирали Аржентина (видео)

Всеки в отбора на саудитците ще получи умопомрачителните 2.5 млн. долара за сензационния успех срещу „гаучосите“. Премията е най-високата давана някога за един мач на Световно първенство. Лично крал Салман бин Абдулазиз ал Сауд, който изгледа на живо историческата победа, е обещал финансовата награда на футболисти и треньори.

Меси и компания разочароваха света (видео)

Новината съобщи агентът Тимур Гурцкая, който се позовава на свой източник в отбора. Футболният успех направи днешния ден почивен в Саудитска Арабия. В същото време снимки доказват, че аржентинският отбор е бил ощетен от съдиите и ВАР. Оказва се, че системата е допуснала грешка при незачитането на гол на Лаутаро Мартинес.

Рекордна премия за героите, шокирали Аржентина (видео)
източник: flashscore

Снимките от приложената система за полуавтоматична засада показват гафа на съдиите, отговарящи за ВАР. Ако попадението беше зачетено, резултатът ставаше 2:0.

Източник: youtube/SommitSports

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции