Сигнализирай!

Бяла лястовица 2015 - номинираните

Gospodari.com
Gospodari.com
10.02.2016 г.
8
0

След като показахме номинираните за Златен скункс 2015, време е да разберем кои са достойните българи, спечелили си място в нашите номинации за Бяла лястовица за 2015-та година.

 

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЯЛА ЛЯСТОВИЦА 2015 И ЗЛАТЕН СКУНКС 2015

 

Представяме ви четирима лауреати на Бялата лястовица, които със своите благородни дела заслужиха обичта и уважението на цялата нация.

 

Първата номинация за Бяла лястовица 2015 е за един мъж, който изцяло се вписва в образа на героя. Той беше наш колега, един от най-талантливите и дейни български оператори. Григор Кумитски загуби живота си, докато спасяваше давещо се момиче. Бог да го прости!

 

Втората номинация за Бяла лястовица на годината е за един съвременен будител. Той наистина милее за бъдещето на страната ни и затова прави най-доброто - буди умовете на младите хора. Чрез неговата фондация ''Миню Балкански'' подпомага изключително много за развитието на културата и науката. Той е проф. Минко Балкански.

 

Третата ни номинация е за едни хора, които не просто си свършиха работата, но и проявиха рядко срещана човещина. Те стават герои всеки ден, защото работата им е такава, но именно този случай показва, че освен професионалисти, те са и хора с големи сърца. Те спасиха двама братя от измръзване и сигурна смърт без да се поколебаят дали да заложат своя живот, за да спасят този на непознат.  А след като ги спасиха ги прибраха у дома си! Това са пожарникарите от Ихтиман.

 

Четвъртата ни номинация за Бяла лястовица 2015 е за една изключителна жена, пред която всички ние се прекланяме. Тя също е герой, защото си е чист героизъм на нейната възраст да излизаш всеки ден на сцена и да оставяш сърцето си за хората. Тя е доказателство, че духът не остарява. Тя е и неизчерпаемо вдъхновение, което ни подсказва, че можем да бъдем полезни и важни независимо на колко години сме. Това е великият пример за подражание - Стоянка Мутафова.

 

Всички са си заслужили Белите лястовици, но кой е най-заслужил сред тях – решавате вие. Гласувайте тук!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.