Сигнализирай!

Несериозно: Строителят на Северната тангента отговаря на всички въпроси с една фраза

Gospodari.com
Gospodari.com
16.03.2016 г.
8
0

Наскоро Ви показахме как две години преди началото на строителните работи по Северната тангента в София фирма инвестира половин милион, закупувайки терен до трасето на самата тангента. По една голяма случайност след започване на строителните работи, същата фирма предоставя инертни материали от закупения терен. Дани Йорданов се срещна с представител на консорциума, изпълнител на строежа, както и със строителния надзор.

 

От сторителния надзор признават, че има проблеми по строежа, но са категорични, че материалът е качествен. Представителят на консорциума изпълнител на строежа на Северната тангента Петър Стефанов пък е научил една фраза и отговаря с нея на всички наши въпроси. 

 

Припомняме, че Северната тангента струва на държавата и на европейските данъкоплатци над 234 милиона милиона лева. Когато става дума за такива колосални средства, всичко трябва да е прозрачно и ясно.

 

Отговорите на господин Стефанов обаче бяха всичко друго, само не и ясни. Призоваваме прокуратурата да вземе отношение по този случай и да попълни пропуските в отговорите на господин Стефанов.

 

НЕЗАКОННА КАРИЕРА В ОСНОВАТА НА СТРОЕЖА НА СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА 

 

НЕЗАКОННАТА КАРИЕРА ОБЪРКВА ИНСТИТУЦИИТЕ 

 

ИНСТИТУЦИИТЕ ПОКРИВАТ ВСИЧКО ОКОЛО СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА 

 

СЛУЧАЙНОСТ ЗА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ПРИ СТРОЕЖА НА СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.