Сигнализирай!

Тото 2 се оправдава за гафа с еднаквите числа, излъчен в Господарите

Gospodari.com
Gospodari.com
03.10.2016 г.
6
0

Скъпи приятели, в първото предаване за сезона излъчихме материал как погрешка от БНТ ни показаха откъс от репетицията на тегленията на Спортния тотализатор. За 20 секунди видяхме 2 числа, които час по-късно се паднаха и в тегленето на живо, при това в същата последователност.

 

ИНТЕРЕСНИ СЪВПАДЕНИЯ В ТОТО 2 ПО БНТ

 

След като никой не пожела да обясни на тото играчите това съвпадение, в крайна сметка Влади Василев отиде да попита.

 

Пред нашата камера застават Христина Ангелова, ръководител отдел "Планиране и контрол" към Българския спортен тотализатор, както и Веселин Кюркчиев, директор "Игри". Тяхното обяснение е, че съвпадението на числата е случайно, но има наказан за това, че телевизията е излъчила част от репетицията. 

 

Тук е моментът да споменем, че беше редно от тотализатора да дадат това обяснение на всичките си участници доста по-отдавна. Подобна "светкавична" реакция извадиха и от Комисията по хазарта. След дълго чакане и настояване от наша страна, те ни изпратиха писмо, че ще извършат проверка за конкретния тираж, който ви показахме. Сигурни сме, че и проверката ще покаже, че е съвпадение. Редовно си се случва да се паднат едни и същи числа в една и съща последователност!

 

КАСИЕР В ТОТО ПУНКТ КРАДЕ ПЕЧАЛБА - 3

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.