Сигнализирай!

Собственик на незаконно разтоварище се оправдава с Весела Лечева (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.08.2021 г.
56
0

Собственик на незаконно разтоварище се оправдава с Весела Лечева - за това сигнализира наш зрител, пожелал анонимност. Репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт отидоха на място в столичния квартал "Младост 4", за да проверят какво се случва там.

Сигналът

Разтоварище за земна маса се шири в района на няколко частни имота в Столицата. Камионите, влизащи там, заплащат между 25 и 30 лева, за да изхвърлят почва и строителни материали. Справка в регистрите на Министерството на околната среда и водите показва, че няма регистрирано разтоварище на това място. Само за половин час видяхме как няколко камиона изсипват товарите си в района. Въпросното разтоварище е пазено от човек, известен като бай Слави. Той взима таксите и е собственик на сервиз за смяна на гуми, намиращ се на входа на разтоварището.

Собственик на незаконно разтоварище се оправдава с Весела Лечева
Проверката ни на място

Срещнахме се с бай Слави и го попитахме защо извършва тази дейност и дали тя е законна. Той обясни, че бившият депутат Весела Лечева му е снаха и тя му е разрешила да работи там. Той твърди, че има всички необходими документи, но удобно ни помоли да изчакаме, за да ги донесе от дома си. След това каза, че не е успял да влезе и в крайна сметка така и не ни показа каквито и да било документи.

Весела Лечева

Обадихме се по телефона на Весела Лечева, за да попитаме дали знае нещо за случая. Тя отрече изобщо да познава такъв човек и обеща да изпрати хора, които да проверят на място какво се случва.

Ние ще се обърнем към Регионалната инспекция по околната среда и водите и към Столична община, за да потърсим отговор на въпроса защо се допуска тази незаконна дейност. А вие сигнализирайте на gospodari.com и на телефон *3333 за всякакви злоупотреби, измами и корупция.

Собственик на незаконно разтоварище се оправдава с Весела Лечева -

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.