Сигнализирай!

Журналистика по български: гърди втора употреба, пирамиди под село и телепортация

Gospodari.com
Gospodari.com
01.04.2023 г.
20
0

Журналистика по български: гърди втора употреба, пирамиди под село и телепортация. Дани Йорданов от "Господарите" обръща внимание в това видео на някои от най-нелепите новини в потока от информация.

До какво води гледането на ТикТок видеа?

Пътуване във времето

Първият разгледан сюжет има главен герой една баба на име Вера. Тя твърди пред в. "България днес", че има интересно пътуване с таксито, което кара. Телепортирала се в турското робство. Видяла конака. И всичко станало, докато върти за поредния курс в столицата.

В тази история няма нищо стъмнително явно. И е напълно нормално да се публикува в печата. Такива хора да има - със свръхспособности!

Пирамида под село

В село Петко Славейков пък има извънземна пирамида. Това твърди местен жител. Отново нямаме право да се съмняваме. Щом го има във вестника, значи е стопроцентова истина. Източник на тази информация е в. "Телеграф".

Иначе има едно достойно име, което да разследва случая. Само един човек може да вземе интервю от пришълците.

Гърдите на моделката

Оказва се, че е изключително важно за българина да разбере и каква е съдбата на старите гърди на Джулиана Гани. По всичко изглежда, че нейният бивш силикон се продава на битпазар в София. Националните медии доста се интересуват от темата. Дори бяха направени живи включвания, бяха взети интервюта, за да се разплете този казус. Уникална държава сме ние с уникални новини, разбира се!

Ако желаете да ни споделите също някоя подобна информация, която да изкоментираме, можете да го направите в нашата Фейсбук страница на лично съобщение.

Този коментар на Дани Йорданов от "Господарите" е добре дошъл точно в деня на размисъл. Изгледайте всичко, побрано в малко повече от 5 минути, за да изпаднете в наистина дълбоко размишление. Материалът е повече от философски. Той издава обществените нагласи и най-вече журналистическите търсения...

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.