Сигнализирай!

Компания за коли под наем продължава да не връща депозитите на клиентите (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
10.04.2024 г.
70
0

Компания за коли под наем на име YES Rent-a-car продължава да не връща депозитите на клиентите си, въпреки нашата намеса преди 2 години. Нещо повече - вече офисът на компанията е затворен, което прави откриването ѝ почти невъзможно.

Светкавично връщане на пари на италианка, която се обърна към “Господарите” (РЕПОРТАЖ)

Към нас се обърна Салваторе, който цели три пъти е наемал кола от тях. В интервю на репортера ни Виктория Симеонова той разказва как първия път е върнал колата просто на паркинг. След месец от компанията му съобщили, че има надрасквания, затова няма да получи депозита си, макар той да е убеден, че не е имало щети по автомобила. Година по-късно Салваторе отново наел кола от YES Rent-a-car, но този път със застраховка. Уж всичко било наред при връщането на автомобила, но уви - вече повече от месец няма и следа от депозита. Така той наел и още веднъж кола от тях, отново със застраховка. И този път обаче, макар колата да е върната без драскотина и това да е потвърдено от техен представител, връщане на пари няма. Така той вече е "назад" с 900 евро - 3 по 300 евро депозит.

Тъй като няма договор, Салваторе дори не може да потърси правата си през българските институции. А справка в сайт за оценка на качеството показва, че много други клиенти също не са получили депозитите си.

Нашите опити да се свържем с Yes Rent-a-car, за да получим отговор какво се случва с депозитите на клиента, продължават. А дотогава и вие продължавайте да ни сигнализирате за всякакви подобни абсурди!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.