Сигнализирай!

Санитарка в поликлиника изхвърли коте на няколко дни в торба за отпадъци, служителка признава и за други такива случаи (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 18 часа
7059
0

Санитарка в ХХХ-та поликлиника в столичния квартал “Обеля” изхвърли коте на няколко дни в торба за отпадъци, друга служителка на здравното заведение признава и за други такива случаи пред репортера ни Виктория Симеонова. Тя се срещна с жената, станала свидетел на случката и спасила животинчето Ралица Лилова. Малко преди разговора с нея успяхме да видим за кратко и самата санитарка, извършила това зверство. На помощ ѝ се притича друга служителка на здравното заведение, която се разкрещя на репортера ни, че “тормози хората”. От разговора с нея стана ясно, че изхвърлена по същия начин оттам е била и друга котка.

Крайно време е за работеща Зоополиция не само по документи! Само така подобни зверства ще бъдат наказвани и е възможно бездушните хора като “героините” на репортажа да се замислят, преди да постъпят по подобен начин!

Сигнализирайте ни за всякакви случаи на агресия към животни на gospodari.com. Преборихме се да се разкрие Зоополиция, време е да се преборим и тя да заработи наистина, а не само по документи!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.