<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103736" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Боби Михайло...

Роми разсъждават за ваксините, изборите и преброяването (РЕПОРТАЖ)

19 Октомври 2021
8 12004

Роми разсъждават за ваксините, изборите и преброяването в материала на репортера ни Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт.

Национално преброяване 2021

Националното преброяване приключи преди дни. Преброиха се около 85% от населението. От НСИ заплашват с глоби непреброилите се. В същото време в столичния квартал “Факултета” много хора дори не са чули, че е имало преброяване. Някои споделят, че умишлено преброители са прескачали къщи – уж от страх. Други са били на работа или не са се справили с електронното преброяване. Трети не са и чували какво е това.

Роми разсъждават за ваксините, изборите и преброяването (РЕПОРТАЖ)
Ваксинацията в квартала

Вярата в конспиративни теории процъфтява там, където степента на образование е ниска. Поредно доказателство са опасенията на хората, с които екипът ни се срещна. От теории за Бил Гейтс и мисията му да убие човечеството, през вяра в Исус Христос до тезата, че ваксините разболяват хората. Всичко това чухме за няма и час, докато разговаряхме с хора по улиците.

Все пак между тях имаше и няколко ваксинирани. Отделен е въпросът дали знаят името на ваксините, които са си поставили. И дали наистина са ваксинирани, или решиха да отговорят така пред камерата ни.

Роми разсъждават за ваксините, изборите и преброяването
Изборите през погледа на хората в махалата

Предстоящите избори също нямаше как да не се превърнат в тема на разговор с хората в квартала. Мното от тях още дори не знаят, че предстоят избори. А дали няма да плащат двойно? Ха, дано! Е, намериха се и такива, които да споделят, че тарифата за гласуване е скочила до 150-200 лева. Предстои да разберем дали това е вярно.

Най-интересното от Уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”, който вече е онлайн!

Роми разсъждават за ваксините, изборите и преброяването

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции