<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124147" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Уил Смит се и...

Съпругата на Уил Смит с първи пост в Instagram след скандала на “Оскарите”

30 Март 2022
0 16771

Джейда Пинкет Смит заговори за изцеление с публикация в Instagram. Това е и първата ѝ публична реакция, след като Уил Смит удари шамар на комика Крис Рок на церемонията на наградите “Оскар”, пише NOVA.

Съпругът ѝ, изненадващо за всички, се качи на сцената и зашлеви Рок, който си направи шега с обръсната глава на Джейда. Тя страда от заболяване, което причинява сериозен косопад.

“Време е за изцеление. И аз съм готова”, написа Пинкет Смит в Instagram във вторник, без да споменава шегата на Рок, нито последвалия инцидент. 

Уил Смит удари шамар на Крис Рок на “Оскарите”, защото се пошегува с жена му (видео)

По-рано Уил Смит се извини на Рок, на Киноакадемията на САЩ, на продуцентите и зрителите на церемонията. Той определи поведението си като “неприемливо” и каза, че е “реагирал емоционално”.

Крис Рок все още не е коментирал публично случая.

Филмовата академия осъди поведението на Уил Смит на “Оскарите”

По-малко от час след проявата на агресия, Смит бе отличен с “Оскар” за най-добър актьор за превъплъщението си в Ричард Уилямс, баща на тенис легендите Винъс и Серина Уилямс, във филма “Методът Уилямс”.

Съпругата на Уил Смит с първи пост в Instagram след скандала на “Оскарите”

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции