<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101858" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ким Чен Ун въ...

Хора твърдят, че Ким Чен Ун е бил заменен от “кльощав дубльор”

02 Октомври 2021
0 3753

Севернокорейци твърдят, че Ким Чен Ун е бил заменен от негов “кльощав двойник”

Наскоро Северна Корея организира нощен военен парад, за да отбележи 73-тата годишнина от основаването на републиката. На парада присъства и лидерът Ким Чен Ун, който изглежда много по-слаб от преди на снимките. Казусът с драстичното отслабване обаче предизвика вълна от коментари.

Хора твърдят, че Ким Чен Ун е бил заменен от &#8220;кльощав дубльор&#8221;

Причината е, че от години има слухове за здравословното състояние на 37-годишния Ким, който беше с наднормено тегло. Сега обаче вместо да приемат, че севернокорейският лидер е влязъл във форма, все повече хора стигат до много по-нестандартно заключение. Мнозина твърдят, че той е заменен със своя по-слаба версия.

Силно отслабналният Ким Чен Ун се появи на среднощен парад (снимки)

Един потребител написа в “Туитър” : “Ким Чен Ун е бил опериран или нещо подобно? Или е умрял тайно и е заменен с кльощав дубльор?”

Друг добави: “Това не е той, сигурно?! Трябва да е негов двойник.” Трети коментира: “Наскоро Ким Чен Ун свали много килограми, но японците казват, че това е негов дубльор”.

Хора твърдят, че Ким Чен Ун е бил заменен от &#8220;кльощав дубльор&#8221;

Според експерти загубата на тегло вероятно е опит той да подобри здравословното си състояние. A не признак на заболяване, тъй като е продължил редовната си обществена дейност.

Държавните служители настояха, че върховният лидер не само е в идеално здраве, но и че е отслабнал от притеснение за хората си и продължаващия им недостиг на храна, за който обвинява ковид пандемия.

Разпространяването на фалшиви слухове за здравето на лидера се счита за държавна измяна от Корейската народно-демократична република (КНДР), разкрива неназован вътрешен представител.

Хора твърдят, че Ким Чен Ун е бил заменен от &#8220;кльощав дубльор&#8221;

Източник, живеещ южно от столицата Пхенян, твърди, че там кварталните служби са предупредили хората да не клюкарстват за здравето на главнокомандващия.

Севернокорейци твърдят, че Ким Чен Ун е бил заменен от негов “кльощав двойник”

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции