<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100326" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Германия им...

Шаферка се появи като 3D холограма на сватбата на най-добрата си приятелка заради ограниченията (видео)

20 Септември 2021
0 733

Шаферка се появи като 3D холограма на сватбата на най-добрата си приятелка. Иновативното решение се наложило заради ограничението ѝ да пътува във връзка с пандемията, пише LadBible.

Британи Смит Галънт от Канада останала силно разочарована, когато научила, че една от най-близките ѝ приятелки и шаферка Сара Редингтън няма да може да присъства на тържеството ѝ. Сара живее в Лондон и към момента нямала право да пътува за Канада. Разбирайки това, съпругът на Бритъни Джефри Галънт се свързал с фирма, която да изработи триизмерна холограма на Сара. Той ревниво криел изненадата до момента на церемонията.

Жена бе извадена от списъка с поканени на сватбата на най-добрата ѝ приятелка, защото работи в Covid отделение

Шаферка се появи като 3D холограма на сватбата на най-добрата си приятелка заради ограниченията (видео)

За да стане възможна визуализацията, Сара трябвало да се облече в специалния си тоалет. Натъкмена с грим и прическа младата жена се отправила към студиото в уречения час 3 през нощта, за да съвпадне включването ѝ с избрания момент предвид часовата разлика.

“Прихванахме образа ѝ в 4К перспективно видео изображение и го качихме на нашия сървър. Оттам го кодирахме и компресирахме, за да стане възможен преноса през обикновена интернет връзка. Възпроизвеждането става чрез холографски екран, който го отразява обратно към публиката”, разказа шефът на студиото Лари О’Райли.

Шаферка се появи като 3D холограма на сватбата на най-добрата си приятелка заради ограниченията (видео)

По време на тържеството Джефри започнал отдалеч изненадата, като напомнол на гостите колко важен човек за съпругата му е отсъстващата Сара. Завесите се вдигнали и образът ѝ изплувал на сцената пред очите на Британи и слисаните гости. Тя останала зашеметена от изненадата.

“Когато се случи това с холограмата, беше като черешката на тортата на празненството ни. Но повече от всичко моментът бе изключителен за мен, защото можех физически да почувствам присъствието на Сара до мен”, каза Британи след сватбата.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции