<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152085" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха из...

Ще бъде ли наказан престъпникът, убил съседа си на Женския пазар посред бял ден?

23 Ноември 2022
0 1949

Ще бъде ли наказан престъпникът, убил 41-годишния си съсед на Женския пазар? Близките на починалия искат справедлива присъда за убиеца.

Припомняме, че на 11 ноември повод за убийството стана съседски спор заради врата. Тогава 62-годишният мъж посегна на съседа си, Иво Андреев, посред бял ден на Женския пазар в столицата. Той бе задържан и остана в ареста за постоянно.

Убийство посред бял ден на Женския пазар в София

Ще бъде ли наказан престъпникът, убил съседа си на Женския пазар посред бял ден?
Иво Андреев/НОВА/стоп кадър

Близките на мъжа, загубил живота си, искат 62-годишният мъж да бъде наказан справедливо. Трагедията на Женския пазар се развива пред очите на съпругата на жертвата. След убийството стана ясно, че семейството на загиналия многократно и последователно е подавало жалби в полицията за вербална и физическа агресия.

„Жена му – Надя, е събрала цялата си сила, за да не рухне. Двамата имат две деца – на 1 и 6 години. Не познавах въпросния съсед. Знаех, че имат дребни проблеми, които обаче бяха чести. Иво и Надя търсеха институциите, за да се справят с проблема. Моите деца знаят, че Иво го няма, но не сме им казали какво се е случило. Не знам как да го направим”. Това сподели в ефира на „Здравей, България” Ася Мирчева, сестра на съпругата на убития Иво Андреев.

Видео: “Здравей, България”, НОВА

Ще бъде ли наказан престъпникът, убил съседа си на Женския пазар посред бял ден?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции