<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101066" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доц. Ангел Ку...

Директорът на Pfizer: Ще са нужни ежегодни ваксинации (видео)

27 Септември 2021
0 668

“Ще са нужни ежегодни ваксинации” – това заяви Директорът на Pfizer Алберт Бурла, цитиран от NOVA.

“Мисля, че можем да се върнем към нормалното”, смята Бурла

Алберт Бурла, директорът на една от водещите компании за производство на ваксини срещу коронавирус Pfizer, заяви, че очаква “в рамките на една година” човечеството да се върне „към нормалното” след пандемията на коронавирус, но и да подлежи на ежегодни ваксинации.

Доц. Ангел Кунчев: Засега масова реимунизация не е необходима

Директорът на Pfizer: Ще са нужни ежегодни ваксинации

“Мисля, че можем да се върнем към нормалното. Не мисля, че това означава, че няма да дойдат нови варианти (на вируса). И не мисля, че това означава, че можем да живеем нормален живот без редовни ваксинации”, каза Бурла в ефира на канала ABC.

“Ще имаме ваксини (ефектите от които) ще продължават поне година. В най -вероятния сценарий говорим за годишна реваксинация”, каза Бурла.

Той обеща през следващите дни да предаде на американските регулаторни органи данните от изследванията, които компанията проведе за ваксиниране върху деца на възраст 5-11 години. Според компанията, изследванията са потвърдили безопасността и ефикасността на ваксината и за тази възрастова група.

Директорът на Pfizer: Ще са нужни ежегодни ваксинации

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции