<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Роми-нумизма...

Син на Арнолд Шварценегер разкри защо не ползва фамилията на баща си (снимки)

31 Януари 2022
0 1120

Син на Арнолд Шварценегер разкри защо не ползва фамилията на баща си. Докато децата на холивудската звезда Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър са взели името Шварценегер, техният полубрат Джоузеф Баена е решил да се придържа към фамилията на майка си.

Илон Мъск предложи 5000 долара на тийнейджър, за да престане да следи самолета му

Син на Арнолд Шварценегер разкри защо не иска да ползва фамилията на баща си

Баена е син на звездата от “Терминатор” и бившата му икономка Милдред Баена. Тя е била бременна с Джоузеф, когато бившата съпруга на Шварценегер Мария Шрайвър е очаквала четвъртото им дете.

Сега на 24 години, Баена прави кариера в сферата на недвижимите имоти. Той е и амбициозен актьор.

Въпреки това, младият мъж не иска да използва името на баща си, за да напредне. Просто казва, че харесва сегашното си име.

Говорейки пред Inside Edition, Баена казва: „Вече имам фамилно име и нямам проблем с фамилията си”. Това е в отговор на въпрос защо не е Джоузеф Шварценегер.

След това Баена продължава в интервюто да обсъжда надеждите си да се занимава с актьорско майсторство, като репортерката Виктория Рекано го пита дали смята, че има „големи обувки, които да запълни“. Има се предвид солидната репутацията на баща му в Холивуд.

„Е, буквално имаме един и същ размер на обувките“, шегува се Джоузеф. И добавя: „Никога не съм мислил за това по този начин. Моят кариерен път наистина е моят собствен.”

Великобритания има нужда от имигранти, за да бъде мощна

Синът на Арнолд каза, че просто иска да направи и двамата си родители „горди“. Признава, че се чувства вдъхновен от двамата.

Син на Арнолд Шварценегер разкри защо не иска да ползва фамилията на баща си (снимки)

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции