<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106410" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марк Зукърбъ...

Скалата обеща повече да не използва истински оръжия по време на снимки

05 Ноември 2021
0 784

Скалата обеща повече да не използва истински оръжия по време на снимки, пише Dir.bg.

Холивудският актьор Дуейн “Скалата” Джонсън заяви, че повече няма да използва истински оръжия във филмите си. Причината – случят с неговия приятел и колега Алек Болдуин, който случайно застреля и уби операторка на снимачната площадка в Ню Мексико миналия месец.

Халина Хъчинс загина на 21 октомври от куршум, изстрелян от пистолет, който Болдуин използва по време на репетиция за сцена на снимачната площадка на уестърна “Rust”, допълва БТА.

Помощник-режисьор казва на актьора, че пистолетът е “студен” – термин, означаващ, че оръжието е е безопасно за употреба.

Скалата обеща повече да не използва истински оръжия по време на снимки

Възможно е някой умишлено да е поставил боен патрон в пистолета на Болдуин, твърди адвокат

Дуейн Джонсън присъства в Лос Анджелис на световната премиера на новия си филм за Нетфликс “Red Notice” (“Червена бюлетина”) с Райън Рейнолдс и Гал Гадот. Той заяви, че продуцентската му компания “Seven Bucks Productions” “никога повече няма да използва истински оръжия”.

“Това беше ужасен сценарий. Познавам Алек Болдуин от много, много години. Той е мой приятел. Съпричастен съм към семействата на всички, засегнати от инцидента”, сподели Дуейн Джонсън.

“Не мога да говоря за други продуцентски компании. Не мога да говоря за други студия. Но мога да ви кажа, че за нас случилото се създава нова перспектива за работата ни занапред”. Това допълни актьорът, уверявайки, че неговата продуцентска компания преустановява използването на истински оръжия.

Скалата обеща повече да не използва истински оръжия по време на снимки

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции