<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114290" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Средната зап...

Слави Трифонов: ИТН ще предложи 1 лев партийна субсидия

09 Януари 2022
0 248

ПП “Има такъв народ” (ИТН) ще предложи 1 лев партийна субсидия, обяви Слави Трифонов във Фейсбук. Повод за това се оказва новината, че партия “Социалдемократи”, която няма нито един депутат, но е част от по-големия политически субект “Продължаваме промяната”, ще получи 4,8 млн. лв. заради гласовете на изборите. Те вече са получили 637 390 лева от ноември до декември 2021 г.

Иван Гешев се оплаква в 32 стр. до Брюксел: имало натиск срещу него (видео)

Слави Трифонов: ИТН ще предложи 1 лев партийна субсидия

“Знаете ли коя е политическата партия, която получава най-много пари от държавните субсидии към днешна дата? Оказа се, че това е никому неизвестното политическо движение “Социалдемократи” с никому неизвестната лидерка Елена Нонева”. Забележете – Движение “Социалдемократи” няма нито един депутат в Народното събрание, но като една от трите партии, с чиято регистрация “Продължаваме промяната” се яви на изборите, е получила 637 390 лева за периода от 14 ноември до 31 декември”, пише Трифонов.

“Има такъв народ” безусловно ще продължи да бъде част от управляващата коалиция, за да се решават всички кризи, надвиснали над страната, за да сте спокойни вие, българските граждани, и за да стоят ГЕРБ и ДПС далеч от властта. Въпросът с партийните субсидии обаче най-после трябва да бъде решен. При гласуването на “Бюджет 2022” “Има такъв народ” отново ще застане на ваша страна и ще предложи 1 лев партийна субсидия”, допълва лидерът на ИТН.

Източник: Фейсбук

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции