<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101346" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петър Илиев н...

Слави Трифонов: “Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем” (пост)

28 Септември 2021
0 661

Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем”, написа Слави Трифонов в първи пост след решението на етичната комисия към Софийския университет по казуса с плагиатството на номинирания за вицепрезидент и министър на вътрешните работи от ИТН Петър Илиев. .

“Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в “Има такъв народ”, ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев”, обърна се Трифонов към своите симпатизанти и избиратели.

Петър Илиев е плагиатствал, установи проверката на СУ

В поредния си пост той нито защити, нито се дистанцира от своя кандидат, а отново наблегна на това, че партията не е била подкрепена от останалите политически конфигурации и не е могла да състави кабинет.

“Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“, настоя Трифонов като изтъкна, че Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за пари и за каквото и да било, свързано с власт.

В заключение Трифонов обобщи пред своите симпатизанти, че за да не им се случи същото, което се е случило на Илиев, се налага да бъдат перфектни.

Във видеото горе можете да си припомните номинираните за министри от “Има такъв народ”.

Слави Трифонов: “Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем”

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции