<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147849" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кулинарно чу...

Собственик на ресторант в Ню Йорк обяви Джеймс Кордън за “най-лошия клиент”

18 Октомври 2022
0 554

Собственик на ресторант в Ню Йорк обяви Джеймс Кордън за “най-лошия клиент”.

Кийт МакНали, който държи заведението “Balthazar”, написа дълъг пост в Instagram за Кордън и защо комикът вече не е добре дошъл в ресторанта.

Направиха скрита камера на Дейвид Бекъм, вижте реакцията му

“Джеймс Кордън е изключително талантлив комик, но е и ужасен гадняр. Най-лошият клиент, който е стъпвал в “Balthazar”, от отварянето му преди 25 години”, заяви МакНали.
Собственик на ресторант в Ню Йорк обяви Джеймс Кордън за &#8220;най-лошия клиент&#8221;
Wikipedia

“Рядко ми се случва да обявя клиент за 86, но днес направих това с Кордън. Никак не ми беше смешно.”

86 е разговорен израз в САЩ, използващ се за продукт, който вече не фигурира в менюто или стоката на дадено заведение или магазин. Впоследствие е започнал да се използва и за хора, които не са добре дошли в дадено място. Не се знае откъде произлиза, но за пръв път се споменава през 20-те и 30-те години на миналия век.

Собственикът продължи публикацията с две истории от различни мениджъри на заведението, които са споделили ужасния си опит с водещия на комедийно предаване.

Първият инцидент е бил заради косъм, който британецът е намерил в храната си. Той е изискал напитки за всички на масата и ресторантът да поеме всички напитки за вечерта. Иначе заплашил, че ще остави ужасно ревю на заведението.

Филмът “Котките” получи цели 8 номинации за “Златна малинка”

Вторият случай е от съвсем скоро – 9 октомври. Кордън и съпругата му са посетили “Balthazar” отново и са поискали маса в градината. Г-жа Кордън си поръчала омлет само с жълтъци, но двамата забелязали, че е попаднал и малко белтък. Те сигнализирали на мениджъра, който, по думите на собственика, се е извинил и поръчал храната да се приготви повторно.

Собственик на ресторант в Ню Йорк обяви Джеймс Кордън за &#8220;най-лошия клиент&#8221;
iStock

Тогава обаче е станала втора грешка. Вместо салата като гарнитура, към ястието са били добавени пържени картофи. По думите на мениджъра Кордън е започнал да крещи като луд на сервитьора.

“Не можеш да си вършиш работата! Не можеш да си вършиш работата! Да взема аз да отида в кухнята и сам да си направя омлета!”.

Впоследствие мениджърът дошъл, извинил се отново и повторно сменил ястието, както и подарил брандирани чаши за шампанско на двойката.

МакНали смята, че тези две случки и скандалното му поведение със сървитьора са достатъчен повод да му забрани да посещава обекта.

Instagram публикацията обаче мина през стотици медии, Twitter, Facebook и YouTube и Кордън побърза да се извини за държанието си.

Собственик на ресторант в Ню Йорк обяви Джеймс Кордън за &#8220;най-лошия клиент&#8221;
Wikipedia

Ресторантьорът даде ъпдейт в личния си акаунт.

“Джеймс Кордън ми се обади и многократно се извини. […] Дълбоко вярвам във втория шанс. Така че ако той ми разреши да бъда водещ на “The Late Late Show” за 9 месеца, веднага ще премахна забраната! Не, разбира се, че не. Но всеки, който е достатъчно великодушен, че да се извини на отрепка като мен и моя персонал, не заслужава да е прокуден от където и да било. Особено от “Balthazar”. Всичко е простено”.

Ресторантьорската сага приключва тук. Комикът не е коментирал ситуацията, но може би се е запътил към ресторанта с голям бакшиш в ръка.

Собственик на ресторант в Ню Йорк обяви Джеймс Кордън за “най-лошия клиент”

Видео: YouTube/Evening Standard

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции