<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=165742" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Първи думи на...

Спор между стопани на кучета довел до бурен скандал и физическа саморазправа (видео)

21 Февруари 2023
0 451

Спор между стопани на кучета довел до бурен скандал и физическа саморазправа, съобщава NOVA. Потърпевша се оказала нищо неподозираща жена, която твърди, че е била атакувана от непозната.

Двете влезли в спор за правата върху мястото за разходка на домашните си любимци. Потърпевшата е подала сигнал в полицията и настоява за преглед на записите от камерите около мястото на инцидента.

Спор между стопани на кучета довел до бурен скандал и физическа саморазправа (видео)

Братята, заподозрени в побой над осмокласник, разказват за случката (видео)

„Бях нападната и бита от непозната за мен жена, която виждам за втори път. Тя ме посрещна с думите: „Ела тук, ма, мастийо, помниш ли ме?”. Единствено успях да кажа „да”. Тръгнах да звъня на 112, но тя взе да дърпа телефона ми, да ме скубе, да ме налага и плюе”, разказва Цветелина Видолова. 

Първата среща между двете жени била преди две седмици. Тогава, докато вървяла с домашния си любимец в парка, Видолова чула думите: „Айде по-бързо, че едвам удържам кучето”. Отговорила, че е на разходка по улицата, след което последвала заплаха.

Спор между стопани на кучета довел до бурен скандал и физическа саморазправа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции