Сигнализирай!

Абсурдите в БГ футбола в "Топ 5 с Дани и Данчо" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
25.05.2023 г.
983
0

В новия епизод на "Топ 5 с Дани и Данчо" ще ви предложим най-големите абсурди в българския футбол в последно време. По незнайни причини най-добрият футболист в първенството не е викан в националния отбор. Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 отбеляза цели 23 гола от началото на сезона, които обаче до момента не могат да убедят селекционера Младен Кръстаич в неговите качества.

Снимка: Христо Касабов/БТА (ПК)

Тежки фенски изцепки в “Топ 5 с Дани и Данчо” (видео)

Негодните и празни български стадиони в повечето мачове от първенството със сигурност са сред сериозните абсурди в родния футбол. С изключение на две или три съоражения останалите могат да се похвалят единствено с нови седалки и осветление. А видът им е наистина по-скоро спомен от соца. Последната стастика от месец април тази година е красноречива. Българското първенство е на последното 11-то място по посещаемост на мачовете в цяла Източна Европа.

А какво да кажем за управлението и финансите на клубовете у нас?

Най-точното определение за това е пари нема,действайте. Фалити, огромни задължения, отказали се собственици и неясно бъдеще. И в това отношение със сигурност сме на едно от последните места в европейския футбол.

Разводът между Левски и Станимир Стоилов или по-скоро краят на голямата любов е на едно от челните места в нашата класация. А моментът, който избра треньорът да напусне стадион "Георги Аспарухов" е още по-абсурден. Преди голямото дерби с ЦСКА и с оставащи няколко мача до края на сезона. Решение, което предизвика сериозни трусове и разделение в Левски.

Чужденците на килограм в българското първенство на фона на нивото на футбола и оскъдните финанси е най-болната тема в последните години. 167 е точната бройка на легионерите в родните клубове, което е абсолютен рекорд. Но за сметка на това някои от техните имена са наистина колоритни и авторитетни. Меси, Роналдо и Матеус - това го има само в бг футбола.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Спорт

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.