<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108859" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изборният де...

Стефан Янев: На границата с Турция се провежда операция, да изчакаме развитието (видео)

21 Ноември 2021
0 1886

Стефан Янев: На границата с Турция се провежда операция, да изчакаме развитието.

“Ситуацията на границата е нормална. В такива дни като избори има малко повече чувствителност и малко повече говорене за това какво се случва и какво не”. Това каза служебният премиер Стефан Янев, след като упражни правото си на глас на балотажа на президентските избори.

Протестиращи срещу изборния туризъм блокираха “Капитан Андреево”

“До момента е известно, че от няколко дни там се провежда специализирана операция. В тази връзка вероятно доста хора изпитват неудобство и забавяне. Предполагаемо, това може да доведе до някакъв вид обвинение, че се прави нарочно. Не мисля, че това е случаят. Нека изчакаме развитието. Смятам, че нещата вече са спокойни”, коментира премиерът Янев по темата с възникналото дипломатическо напрежение между Турция и България заради проверките на границата от българските власти.

Стефан Янев: На границата с Турция се провежда операция, да изчакаме развитието

Ето каква е избирателната активност към 10:30 ч. на президентския балотаж

Във връзка с балотажа Стефан Янев изрази надежда на активно участие на българите.

“Нашият глас е важен и трябва да използваме това наше правомощие по отношение на гласуването и определянето на бъдещето на страната”, отбеляза служебният премиер.

“Всеки един от българските граждани, имащи право на глас, е добре да изрази своето предпочитание за двойката, която най-добре ще олицетворява заложените в конституцията и законите правомощия на президентската институция. За начина, по който ще бъде изразявана позицията на България във външната политика, за начина, по който се сформира вътрешната политика в страната, както и за начина, по който президентът изпълнява своите правомощия като върховен главнокомандващ”, коментира премиерът Янев.

Стефан Янев: На границата с Турция се провежда операция, да изчакаме развитието

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции