<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101338" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Ориент Рачк...

СТОИЧКОВ И РАЧКОВ ИЗЛИЗАТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ В #WINmyBET

28 Септември 2021
1 115

Най-горещият екранен дует в четири епични дуела, ексклузивно на winmybet.bg

София, 28 септември 2021 г.Най-горещият екранен дует, Христо Стоичков и Димитър Рачков се изправят един срещу друг в уникалния онлайн реалити формат #WINmyBET, за да премерят сили в четири епични дуела

Най-успешният български футболист за всички времена и популярният актьор и телевизионен водещ ще влязат ударно в шоуто без аналог в българския шоубизнес още на 4 октомври, понеделник, точно в 19:00, с предизвикателството „Пияна дузпа“, което ще бъде излъчено ексклузивно на сайта winmybet.bg.

СТОИЧКОВ И РАЧКОВ ИЗЛИЗАТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ В #WINmyBET

До средата на ноември, Модерният ляв и Бургаският бек ще се срещнат в още три дуела, които също ще бъдат излъчени напълно безплатно, само и единствено на сайта winmybet.bg.

Двубоите между тях ще дадат и началото на следващия етап от риалити формата #WINmyBET, който ще стартира по-късно през 2021 г.

През август, в първия етап шоуто 16 от най-големите звезди на България се сблъскаха в поредица дуели, за да определят най-добрият от тях, а над 20 хиляди уникални потребители на сайта проследиха събитията „на живо“ и се състезаваха за наградите на WINBET.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции