<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117394" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бетонна блок...

Студенти хвърлят бомбички и фойерверки в общежитие навръх Нова година (видео)

02 Февруари 2022
0 821

Димки и пиратки в коридорите на студентско общежитие в столицата. На любителски кадри, разпространени в социалните мрежи, се виждат група младежи, които хвърлят фойерверките и се забавляват. Заради бомбичките коридорите в общежитието са задимени, а една от лампите е съборена.

В телефонен разговор с репортер на bTV, авторът на клипа коментира, че кадрите са от преди три години.

Какво мислят студентите за зелените сертификати? (видео)

“Случката е от 2019 г. Бяхме още студенти и посрещнахме Нова година. Всички участващи във видеата вече са завършили. Сега осъзнаваме, че е било глупост, но тогава бяхме млади. Извинявам се за нашите безразсъдни грешки”, заяви мъжът.

Студенти хвърлят бомбички и фойерверки в общежитие навръх Нова година

“Това е неприятен и недопустим инцидент. Внасянето на пиратки и димки е забранен, а контролът е много строг”. Това коментира доц. Георги Ангелов от ТУ-София, чието е общежитието, където се е разиграла случката.

По думите му, “това не е ежедневие, а изолиран нежелан случай”.

По случая се води проверка, а каква санкция ще бъде наложена на извършителите на това действие, предстои да се изясни, предвид че са завършили, каза доц. Ангелов.

Студенти хвърлят бомбички и фойерверки в общежитие навръх Нова година

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции