<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116262" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Спешно търся...

Тийнейджъри пребиха момиче в столичен мол и сами заснеха агресията (видео)

24 Януари 2022
3 112753

Пореден случай на брутална агресия между деца. Тийнейджъри пребиха момиче в столичен мол и сами заснеха агресията.

На видеото се вижда как група момичета и момчета нанасят жесток побой на друго момче, като момчето, което снима, дори е написало локацията – Paradise Center.

20 тийнейджъри пребиха и ограбиха 15-годишно момиче на улицата (видео и снимки 18+)

Тийнейджъри пребиха  момиче в столичен мол и сами заснеха агресията

На кадрите се вижда как друго момиче скача върху жертвата, удря я, дърпа я за косата и накрая я въргаля из снега с помощта на едно от момчетата. Отстрани се чуват викове “Дай, Дай”, като се вижда как всички присъстващи са извадили телефоните си, за да заснемат побоя. Едва накрая се чува как някой пита жертвата дали е добре.

Позицията на мола

От търговския център излязоха със становище, че осъждат остро проявата на агресия. Според служителите, конфликтът е възникнала внезапно и  охранителите са успели да прекратят насилието в рамките на 3-4 минути. Полицията започва проверка по случая, по неофициална информация причината за зверската свада между момичетата е момче.

Такива новини станаха ежедневие у нас… Ние от “Господарите” призоваваме властите да си свършат работата, подобни случаи на агресия между деца (на обществени места) са недопустими!

Кадри: StarReporters

Тийнейджъри пребиха момиче в столичен мол и сами заснеха агресията

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции