<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154500" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж заплаши, ...

Топ 3 на шантавите новини: Извънземни под Родопите, дрогирани монаси и пияна маймуна (“Коментарът на Господарите”)

09 Декември 2022
0 450

Топ 3 на шантавите новини: Извънземни под Родопите, дрогирани монаси и пияна маймуна. В това видео възнобновяваме прегледа на печата – в случая на интернет изданията.

Покрай сериозните новини се прокрадват и забавни любопитки. Тук ги е събрал Дани Йорданов от “Господарите”.

Материалите

Нашият репортер представя първо една статия за извънземни под Родопите. Тя е на в. “Телеграф”. Става дума за жена, която знае всичко от първа ръка. Не е ясно как обаче. Дали някой й говори или лично се е срещала с пришълците.

Следващата новина идва от един будистки храм. Там всички монаси се оказват дрОгари. Не другари. Били изловени, че се друсат с метамфетамин. Това показали направените тестове. Така цялото монашество е освободено. Можете да си представите за какви извисени личности става въпрос. За какви духовни ценности и духовни практики.

Дани Йорданов говори и за един материал на сайта Gospodari.com. Това е една палава маймуна в Индия. Тя краде алкохол от клиенти в магазин.

Топ 3 на шантавите новини: Извънземни под Родопите, дрогирани монаси и пияна маймуна (&#8220;Коментарът на Господарите&#8221;)

Маймуна краде алкохол от клиенти на магазин в Индия (видео)

Изобщо класацията е доста колоритна. И даже завършва с един незабравим образ. Той е шефът на българския футбол Боби Михайлов. В едно интервю от 1983 г. той споделя, че не познава вкуса на алкохола и цигарите и е ценител на хубавата музика.

Пияната маймуна, българският футбол – ето това са доказателства, че сме излезли от приматите. Кой както иска да го разбира.

Ако ще е гарга – да е рошава.

Ако няма коса – да си присади!

В случай, че попаднете на шантави новини, пращайте ни ги, скъпи приятели! Ще отсяваме най-интересните и ще им правим коментар. Важното е такива любопитни материали да не остават скрити за широката аудитория.

Подавайте ни и сигнали за всякакви нередности и схеми. Нашите репортери са готови да ги разследват!

Топ 3 на шантавите новини: Извънземни под Родопите, дрогирани монаси и пияна маймуна (“Коментарът на Господарите”)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции