<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102625" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж шокира съ...

Трансджендър твърди, че може да свали приятелката на всеки мъж (снимки)

07 Октомври 2021
3 13171

Трансджендър твърди, че може да свали приятелката на всеки мъж, пише LadBible.

Деметри Родригез смята, че жените, с които е имал връзка в миналото, са обречени да излизат само с трансмъже заради техните способности в леглото.

22-годишният самозванец е убеден, че не е пораснал с “мъжки манталитет”. Той твърди, че през годините е станал обект на преследване от “тонове” жени, които искат среща с него. Това според него се дължи на видеата му в социалните мрежи.

Трансджендър ще се състезава за титлата “Мис САЩ” за първи път в историята на конкурса (снимки)

“Всички знаем как действа вагината”, казва той и навлиза дълбоко в темата за задоволяването на жената и стигането ѝ до оргазъм.

В поредица от гръмки изказвания Деметрис разкрива особените предимства на трансмъжете спрямо обикновените хетеросексуални такива. По думите му никой трансмъж няма да изостави момиче, след като то забременее, защото е по-съпричастен. Трансмъжете проявяват съчувствие към проблемите с менструацията. Освен това имат по-добър вкус при обличането от другите мъже.

Известен актьор осинови най-добрата приятелка на транссексуалната си дъщеря, също трансджендър (видео и снимки)

В нападките си към традиционните мъже Демитрис изтъква, че жените са много по-толерантни към неговата полова определеност, отколкото мъжете.

„Мисля, че се чувстват застрашени от факта, че мога да се обърна и да сваля приятелката им, ако искам”, обобщава в заключение той. И след всички тези предимства, не ви ли се иска да имате същия успех сред жените или поне малко от неговото самочувствие?

Трансджендър твърди, че може да свали приятелката на всеки мъж.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции