<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127768" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радев допусн...

Ученик не разпозна Анджелина Джоли при влизането ѝ в украинско кафене (видео)

03 Май 2022
0 26460

Ученик не разпозна Анджелина Джоли при влизането ѝ в украинско кафене.

В кадрите виждаме 14-годишното момче да скроулва на смартфона си със слушалки на ушите в закусвалня в западния украински град Лвов, докато в салона влиза Джоли. Реакцията му или по-точно липсата на такава при посещението на световната знаменитост му спечели искрени симпатии в социалните мрежи.

Ученик не разпозна Анджелина Джоли при влизането ѝ в украинско кафене (видео)

Джоли, която е специален пратеник на ООН, бе на посещение в украинско сиропиталище край града. Според MailOnline, официалните власти не са били увефомени за посещението ѝ.

Пред местни медии хлапакът сподели:

“Усетих, че е влязла някоя знаменитост, но не можах да разбера коя е всъщност. В действителност тя е много по-хубава, отколкото на екрана, където носи много грим и изглежда различно.”

Ученик не разпозна Анджелина Джоли при влизането ѝ в украинско кафене (видео)

Едва когато се прибрал вкъщи и майка му му пуснала видеото, разбрал кой е влязъл при него.

Вой на сирени в Лвов принуди Анджелина Джоли да побегне към бомбоубежищата (видео)

Актрисата пристигна в западноукраинския град в събота и се предполага, че е заминала късно вечерта в неделя. По време на визитата си тя е посетила местна болница и е разговаряла с бежанци от войната край ж.п. гарата.

“Изумена съм от непоколебимостта, смелостта и достойнството на украинския народ. Въздействието, което войната оказва върху поколение украински деца, е опустошително”, написа тя в свое обръщение.

Ученик не разпозна Анджелина Джоли при влизането ѝ в украинско кафене

Източник: MailOnline

Видео: Max Klymenko

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции